Importservice Copy

Heeft u zelf een auto gevonden in het buitenland? Voor de juiste begeleiding en een zo voordelig mogelijke manier van transport en import bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden u in dit proces een drietal mogelijkheden, zoals hieronder beschreven. Heeft u hier vragen over neem gerust contact op!

Pakket A

Met Pakket A rekenen wij op 7 verschillende manieren voor u de BPM uit, zodat u de meest voordelige kunt gebruiken. Hierdoor bent u altijd voordelig uit. U krijgt van ons met dit pakket een compleet ingevuld dossier waarmee u meteen naar de douane kunt om aangifte te doen.

Prijs pakket A € 195,- incl. BTW
Pakket B – Basis

Pakket B is pakket A + invoer van de auto, keuring en registratie van de auto bij de RDW, aangifte BPM bij de douane, gratis opslag bij ons op het terrein, en een set luxe kenteken platen inclusief kentekenplaathouders.

Prijs pakket B € 695,- incl. BTW

Pakket C – Compleet

Pakket C is pakket B + onze ervaren aankoopbegeleiding van A tot Z, transport tot 200km is inbegrepen. Voor meer kilometers kunt u onze prijslijst raadplegen Kies Pakket C indien u gemak en zekerheid wilt.

Prijs pakket C € 1.095,- incl. BTW